Salespage test

Boost Your Soul

8 weken

 

Vol vertrouwen, krachtig, jezelf volledig laten zien aan de wereld, zonder schaamte en angst voor afwijzing. Dat is ook voor jou weggelegd.

We worden groots geboren en tot kleine calimero’s geconditioneerd

  • De meester zegt dat je goede cijfers moet halen om een fatsoenlijke baan te kunnen krijgen.
  • Je vader zegt dat je hard moet werken om succesvol te zijn.
  • Je moeder houd je tegen als jij vol enthousiasme je dromen wil najagen, om jou veilig te houden.
  • Je opa zegt dat het vooral belangrijk is om een functie te hebben waarmee je status mee kan verwerven.
  • Je oma roept de hele tijd ‘doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’
DSCF8746

In de omgeving waar je bent opgegroeid was het vooral niet de bedoeling dat je met je hoofd boven het maaiveld uitsteekt.

Langzaamaan sluipen er allerlei overtuigingen je systeem in, waardoor je je onbewust bent gaan aanpassen aan de omgeving.

Op een dag besef je dat je niet meer dan een product bent geworden om het economische systeem draaiende te houden.

Vanbinnen voel je dat je uitgeblust raakt, je worstelt jezelf de dag door en de pijnlijke conclusie is, je bent aan het overleven in plaats van leven.

Je komt er niet toe om echte stappen te zetten uit angst dat het niet gaat lukken. Je krijgt het al benauwd bij het idee om bepaalde zekerheden los te laten.

Een dieper weten vertelt je dat er meer moet zijn, dit kan toch niet het leven zijn!

Jij bent een prachtig groots mens met een enorme passie in je hart. Maar omdat jij je bent gaan aanpassen aan de omgeving en jouw overtuigingen bent gaan geloven, is jouw passie beland onder een dikke laag stof.

Wil jij de lagen van je ziel afstoffen en ontdekken wat er onder zit? Dan neem ik je graag mee in de wereld van transformatie!

REVIEW

Het was zo’n verhelderende helende reis!
“Ik kwam met een angst en door Miriams vragen kwamen we bij mijn werkelijke hulpvraag, het gevoel eronder en gingen we via mijn onderbewuste op zoek naar de oorzaak. Tijdens mijn proces ervaarde ik zoveel vertrouwen en rust bij Miriam dat ik me eraan over kon geven en kwamen er de mooiste inzichten!
Ik ben zo dankbaar dat ik dit proces met Miriam mocht aangaan en ervaar zelf weer dat innerlijke gevoel van veiligheid en vertrouwen waar ik zo naar op zoek was.”

Evelien Rakers

Hoe zou het voor je zijn om vanuit een innerlijk vertrouwen volledig jezelf te kunnen zijn?

Ik begrijp als geen ander dat de angsten, overtuigen en blokkades die je hebt gecreëerd jou nog in de weg staan jouw passie die innerlijke vrijheid echt te kunnen ervaren.

Lief mens, jij hebt de mogelijkheid om uit te breken en jezelf te transformeren van Calimero naar een Giraffe.

Dat je ‘schijt’ hebt aan wat een ander vindt, of wat de omgeving van jou verwacht en je vol vertrouwen je eigen keuzes gaat maken.

Dat je van binnenuit het vuur in jou weer kunt ervaren.

Dat je wakker wordt met een licht gevoel en zin hebt om de dag te beginnen.

Dat je leert wat het is om ècht van jezelf te houden!

Het is tijd om met je hoofd boven het maaiveld uit te steken en je mooie zelf te laten zien aan de wereld!

Wat mag je verwachten

In dit traject van 8 weken, zullen we de hoofdthema’s die een belemmerende factor hebben in jouw leven doorgronden en de onderliggende angsten, overtuigingen en blokkades transformeren. Dit is de dikste schil van de ui, waardoor je een wezenlijke doorbraak zal ervaren in je dagelijkse leven. Je zult je innerlijke passie gaan voelen, de energie gaat weer stromen en je zult vreugde weer van binnenuit gaan ervaren.

Diepgaande intuïtieve intakesessie

De aanvang van ons traject begint met een intuïtieve intake, een diepgaand gesprek waarin jouw levensverhaal centraal staat en wat 1,5 tot 2 uur in beslag neemt.

3 helende transformatiesessies

Tijdens deze sessies gaan we de diepte in op de thema’s die naar voren zijn gekomen tijdens de intake. We reizen dan samen af in jouw onderbewuste en vervolgens de wond/pijn bij de wortel aanpakken en transformeren. De sessies zullen 1,5 tot 2 uur in beslag nemen.

Waardevolle tools

Na elke sessie krijg je van mij waardevolle tools aangereikt die je helpen om het nieuw geleerde ook daadwerkelijk duurzaam te integreren in je leven.

Investering: € 589 inclusief btw (voor particulieren)

Over Miriam

Mijn naam is Miriam Kimkes Energetisch Transformatie Coach voor iedereen die wil opstaan om uit die spirituele kast te komen

In het kleine dorp waar ik ben opgegroeid, was het allerminst vanzelfsprekend om met je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Daar regeerde de mantra: ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’. Een afwijkende mening of buiten de maatschappelijke lijntjes kleuren werd snel veroordeeld, en wie zijn ambitie te duidelijk liet zien, werd al gauw bestempeld als arrogant.

Omdat ik niet buiten de groep wilde vallen ben ik me steeds meer gaan aanpassen aan mijn omgeving en langzaamaan kwam ik steeds verder af te staan van de persoon die ik echt was. Ik had een sterke overtuiging dat ik niet goed genoeg was, hield mezelf klein en was bang om afgewezen te worden.

Diep vanbinnen voelde ik dat ik veel meer potentie had, er moest toch meer zijn. Maar mijn angsten hielden me gevangen.

Totdat ik besefte dat mijn beperkende overtuigingen slechts illusies waren, waar ik zelf in was gaan geloven. Dat inzicht bracht zo’n bevrijding met zich mee, want het betekende dat ik er iets aan kon doen!

Stap voor stap transformeerde ik de delen die me weerhielden om echt mezelf te kunnen zijn. Zo veranderde ik van een kleine Calimero in een trotse giraffe die boven het maaiveld uitsteekt.

En ik kan je vertellen… boven het maaiveld is het echt een stuk aangenamer en heb je veel meer overzicht!

Het is zo’n verademing om mezelf volledig te laten zien met mijn spiritualiteit en dat ik daar nu anderen met mag helpen. De energie stroomt, ik kan vreugde van binnenuit ervaren en krijg complimenten van anderen dat ik zo straal en er goed uit zie. En nog een leuke bijkomstigheid… ik word ouder maar begin me steeds jonger te voelen.

Wil jij die Giraffe zijn die met het hoofd boven het maaiveld uitsteekt?

 

Ik neem je graag mee in de magie van Transformatie!