De stap naar het leven waar jij echt naar verlangt

Het 'JIJ MAG ZIJN VIP PROGRAMMA' Voor een leven met vervulling, energie en plezier!

De stap naar het leven waar jij echt naar verlangt

Is dit herkenbaar voor jou?

  • Diep vanbinnen weet je dat je een andere weg in wil slaan, maar uit angst om te falen houd je vast aan de oude ‘veilige’ situatie
  • Het is alsof je vastgelopen bent, je zit veel in je hoofd en hebt negatieve gedachtes; ben ik wel goed genoeg, als ik een andere weg insla gaat het mij vast niet lukken en zit de wereld wel op mij te wachten
  • Je slaap slecht waardoor je overdag onvoldoende energie hebt om de dingen te doen waar je blij van wordt
  • Je voelt je onbegrepen door je omgeving, want je hebt het financieel toch allemaal prima voorelkaar? Dit geeft een gevoel van leegte en eenzaamheid
  • Je wilt het heel graag goed doen voor je werkgever en omgeving, waardoor je jezelf een enorme druk oplegt en vervolgens zie je jouw droomleven aan je voorbij gaan

Een vreugdevol leven met een gevoel van vrijheid is ook voor jou weggelegd! Als jij de keuze maakt om  jouw innerlijke pad te bewandelen.

Voordelen van het leven vanuit jouw innerlijke kern

  1. Je straalt zelfvertrouwen uit en voelt je zeker, waardoor wat anderen vinden je niet meer belemmert
  2. Er is rust in je hoofd en je ervaart positieve gedachtes; ik ben het waard, het gaat mij zeker lukken en ik ben perfect zoals ik ben!
  3. Je maakt de keuzes vanuit jouw hart en je durft uit te spreken wat jouw verlangens zijn
  4. Je hebt meer energie door minder te doen
  5. Jij mag zijn wie je écht bent en durft je eigen plek in te nemen op de wereld

In het dit traject help ik jou om stap voor stap toe te werken naar het leven waar jij van droomt. Je leert om echt te luisteren naar jouw innerlijk stem en hoe je daarna kan handelen. Maar ook hoe je uit de veilige oude situatie kunt stappen en het nieuwe wat je geleerd hebt, in concrete stappen kan integreren in je leven

Hoe zou ik jou daarbij kunnen helpen?

Vanuit mijn eigen proces weet ik hoe lastig het kan zijn om uit je comfortzone te stappen en te gaan voor wat je echt diep vanbinnen wil. Ik ben opgegroeid in een omgeving waarbij het niet gebruikelijk was om over je gevoel te praten en je verlangens te uiten. Dit heeft als gevolg gehad dat ik mezelf ontzettend beperkte, ik paste me aan de omgeving aan en ik werkte ontzettend hard. Aan de buitenkant leek het of ik het supergoed voor elkaar had, maar vanbinnen was het vuur gedoofd. Totdat ik zelf in een transformatieproces kwam en onder begeleiding van een coach de stap gezet heb naar verandering.

Mijn programma

Om dat leven te krijgen waar jij diep vanbinnen van droomt is een duidelijke structuur erg belangrijk. Vanuit dat gegeven heb ik mijn programma hier speciaal op afgestemd, in 7 overzichtelijke stappen werk je toe naar een leven met vrijheid, plezier en vervulling. De sessies zullen zowel online als fysiek plaatsvinden, 3 online en 4 fysiek. Tijdens het programma werken we met opdrachten en oefeningen die gemaakt worden voor iedere sessie.

Met mijn begeleiding en heldervoelende vermogen help ik jou om 7 stappen het leven te leiden waar jij van droomt. Wat het traject extra speciaal maakt is dat ik het spirituele met het aardse combineer. Dit leert jou om je innerlijke verlangens ook echt concreet te maken.

Dit mooie programma kun je al volgen voor slechts € 1197,- inclusief BTW. Of in 3 termijnen van € 425,- inclusief BTW.

(informeer bij je werkgever voor eventuele vergoeding vanuit het ontwikkelbudget)

Loopbaan Coaching professionals

Over mij

Mijn persoonlijke reis is ongeveer 13 jaar geleden begonnen nadat mijn relatie op de klippen liep. Dit dieptepunt bracht mij bij een coach, wat voor mij de eerst stap was naar een grote verandering. Er ging een wereld voor mij open omdat ik voor het eerst sinds jaren weer in contact stond met mijn gevoel.

Ik leerde om verdriet en pijn toe te laten en kwam tot de ontdekking dat ik er mag zijn met alles wat ik in me heb. Daarna ben ik mijn eigen pad gaan bewandelen, door verschillende opleidingen te volgen en me te ontwikkelen binnen diverse organisaties waar ik heb gewerkt.

Door de jaren heen heb ik geleerd om me niet meer te laten leiden door de druk van de maatschappij, of verwachtingen van mijn omgeving. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de sprong in het diepe heb gemaakt en nu zelfstandig ondernemer ben. Ik doe nu waar ik echt blij van word en dat is andere bewuste professionals helpen bij het vinden van hun zielsmissie.

Het allerbeste van mijn kennis en ervaring heb ik gebundeld en in een geweldig programma verwerkt die speciaal gericht is op bewuste professionals, die echt de stap durven zetten naar verandering!