De eerste stap naar een leven waar jouw hart sneller van gaat kloppen

De eerste stap naar een leven waar jouw hart sneller van gaat kloppen

Herken jij jezelf hierin?

  • Je zit veel in je hoofd wat je afleidt van jouw échte innerlijke verlangens
  • Vanbinnen voel je dat je een zielsmissie hebt maar wat dat precies is blijft vaag
  • Je bruist van de creativiteit maar het komt niet tot uiting
  • Je hoort steeds een stemmetje in je hoofd, ben ik wel goed genoeg en lukt het mij wel als ik andere keuzes ga maken?
  • Je beschikt over geweldige kwaliteiten maar het lukt je niet om die helder te krijgen

Voordelen van leven vanuit je hart

  1. Het geeft helderheid in jouw kwaliteiten en hoe je deze tot bloei kunt laten komen
  2.  Je weet wat jouw innerlijke verlangens zijn en wat je kan doen om deze tot uiting te laten komen
  3. Het geeft focus en richting aan jouw leven waardoor je meer rust in je hoofd ervaar
  4. Je voelt je blij en je hebt meer energie
  5. Jij mag zijn wie je echt bent waardoor je zelfvertrouwen uitstraalt

Over mij

13 Jaar geleden had ik nog geen flauw idee wat leven vanuit het hart betekende en hoe dat eruit zou zien. Wat ik wel wist is dat ik niet op de goede weg zat. Een diep verlangen naar een leven met meer vrijheid, energie en vreugde, was voor mij het begin van de reis naar mijn hart. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn eigen zoektocht heb ik in deze workshop gestoken en begeleid ik nu andere bewuste professionals in het proces van denken naar voelen.

Ik ben er namelijk van overtuigd dat ieder mens volledig in vrijheid kan leven door uit het denken te stappen en te leren hoe je in verbinding kan blijven met je innerlijke kern.

In deze workshop leer ik jou hoe jij je innerlijke verlangens en kwaliteiten helder kunt krijgen. Het is de eerste stap naar een leven met vreugde, vervulling en vrijheid! Jouw verlangens en kernkwaliteit zijn de belangrijkste aspecten om de juiste richting te kunnen kiezen naar een leven vanuit het hart.

Deze online workshop geef ik op donderdag 14 juli van 19.00 tot 21.00

Investering van deze 2 uur durende workshop is slechts € 26,- euro!
hoogsenstief hsp coaching begeleiding

Wil jij meer vrijheid, energie en plezier ervaren jouw werk en leven?

Deze workshop is voor bewuste professionals die een sterke drang voelen om te leven vanuit het hart

In mijn workshop `Van hoofd naar hart’ leer ik je hoe je in contact kan komen met jouw innerlijke verlangens