Transformatie Journey

Transformatie Journey

Van transformatie naar integratie in 4 maanden

 

Diep vanbinnen weet je dat je hier bent met een missie, je hebt altijd al gevoeld dat je niet voor niets naar de aarde bent gekomen en dat het nu de hoogste tijd is om jouw zielsblauwdruk te gaan leven.

DSCF8689

√ Als kind vroeg je je al af wat jouw bestemming hier op aarde was.

√ Je voelde je als een vreemdeling in deze wereld en je kon de gruwelijkheden en    oorlogen om je heen niet begrijpen.

√ Een diep, onverklaarbaar gevoel van heimwee en het verlangen naar een andere, onbekende plek.

√ Je koesterde een diepe fascinatie voor spiritualiteit, maar werd niet begrepen door je omgeving.

√ Overmand door een overweldigende gevoel van eenzaamheid, alsof je nergens écht thuishoorde.

 

 

Door al deze ervaringen heb je jouw mooie licht geleidelijk aan verstopt, uit angst voor afwijzing en kritiek. Voor je het wist, was je bezig met pleasen om maar geaccepteerd te worden.

Dit heeft tot een vervreemding van je ware zelf geleid, je hebt je aangepast aan de verwachtingen van anderen en de maatschappelijke normen.

Dagelijks word je wakker met een diep verdriet omdat je niet meer past in een wereld met conventionele structuren.

Je werk kost je inmiddels zoveel energie dat je letterlijk ziek van wordt.

Je voelt je eenzaam omdat je weinig tot geen aansluiting meer voelt met anderen en de lege gesprekken over koetjes en kalfjes ben inmiddels helemaal beu.

Diep in je hart voel je dat je hier gekomen bent met een missie, maar er is nog een deel in jou wat blokkeert om echt in jouw grootsheid te gaan staan?

Voel je aan alles dat het jouw tijd is om uit de gecreëerde maatschappelijke kaders te stappen?

Wil jij de vrijheid ervaren om jouw waarheid te spreken, om te leven vanuit je zielsblauwdruk en je innerlijke passie volledig tot uiting laten komen?

Voel jij die brandende passie in je lijf wat staat te springen om naar buiten te komen?

Geef jezelf dan dit unieke programma cadeau wat jou gaat helpen om die sprong te maken, zodat jij echt kunt gaan doen waarvoor je op de wereld bent gekomen.

REVIEW

“Ik ben begonnen bij Jij mag zijn coaching met Miriam omdat ik in de knoop zat met mezelf. Ik wist niet goed wat ik wilde op het gebied van werk en ik wist eigenlijk ook niet zo goed wie ikzelf was. Mijn doel van dit coaching traject was te ontdekken wat voor baan er bij mij zou passen.
Door de holistische benadering heeft Miriam mij geholpen bij het ontdekken van mijn zielsmissie: de reden dat ik hier op aarde ben. Kortom, het ging veel dieper dan het vinden van een baan die bij mij past. Ik vond de sessies erg waardevol omdat ik veel over mezelf heb geleerd. Ik ben bewust geworden van blokkades in mij, die mij ervan weerhielden om bepaalde stappen te zetten in mijn leven. Hiermee zijn we aan de slag gegaan door bepaalde oefeningen maar ook door regressie.
Bij de regressie werd ik in een trans gebracht en ging ik terug naar een moment uit mijn verleden die ik als traumatisch ervaren heb. Door dit pijnstuk aan te gaan, kon ik het kind in mij laten helen waardoor ik het kon verwerken. Dit heeft mij enorm geholpen bij het herstellen van de band met een belangrijk persoon in mijn leven maar ook om meer zelfliefde te voelen.
De werkwijze van Miriam vond ik erg fijn. Voor elke sessie kreeg ik wat huiswerk mee in de vorm van opdrachten. Door hiermee aan de slag te gaan werd ik aan het denken gezet over wat ik wil maar ook over wie ik zelf nou eigenlijk ben. Bij de sessie zelf voelde ik me altijd erg op mijn gemak bij Miriam en ik voelde dat ik alles met haar kon bespreken. Hierbij voelde ik mijn nooit veroordeeld door haar.
Dit coaching traject was zeer waardevol voor mij en ik zou het dus iedereen aanraden om dit ook te doen bij Miriam!”

Julian Höglinger

Want stel je voor…

Dat jij zonder belemmeringen volledig jouw spiritualiteit tot uiting kunt laten komen.

Dat je jouw gave mag her-ontdekken en verder kunt ontwikkelen, zoals helderziend, helderwetend, herderhorend en heldervoelend.

Dat je innerlijk helder weet wat je te doen hebt op deze wereld en handvatten krijgt aangereikt om dit ook echt te gaan leven.

Dat je vanuit zelfvertrouwen en innerlijke kracht jezelf durft te laten zien aan de wereld.

Dat je mensen gaat aantrekken die resoneren met jou, waar je diepe verbinding en aansluiting mee gaat ervaren.

Laat je dan doordrenken met de energie van wijsheid, compassie en zelfliefde en laat je meenemen op reis.

Wat mag je verwachten

Dit traject is een verdiepende transformatiereis van 4 maanden waarbij we volledig tot de kern zullen komen van jouw zielsblauwdruk. We starten met het afpellen van de hoofdthema’s en zullen daarna de onderliggende sub-thema’s te behandelen. Zodra de dikste schil is verwijderd, kun je verder naar binnen om de onderliggende angsten en blokkades ook te transformeren. Dit zorgt voor een grote doorbraak op alle lagen. Je kunt het zien als een ui waarbij je steeds dichter bij de kern komt. In dit traject zal je steeds subtieler gaan ervaren wie je in werkelijkheid bent, jouw innerlijke licht, jouw grootsheid. Verder word je intensief begeleid om het nieuw geleerde te integreren, je gaves te gebruiken in je leven en hoe je ook daadwerkelijk jouw zielsblauwdruk kunt gaan leven.

Diepgaande intuïtieve intakesessie

De aanvang van ons traject begint met een intuïtieve intake, een diepgaand gesprek waarin jouw levensverhaal centraal staat en wat 1,5 tot 2 uur in beslag neemt.

5 helende transformatiesessies

Tijdens deze sessies gaan we de diepte in op de thema’s die naar voren zijn gekomen tijdens de intake. We reizen dan samen af in jouw onderbewuste en vervolgens de wond/pijn bij de wortel aanpakken en transformeren. Zodra we de hoofthema’s hebben doorgrond, gaan we verder met de sub thema’s en de daaronder liggende lagen. De sessies zullen 1,5 tot 2 uur in beslag nemen.

3 online integratiesessies

Tijdens deze sessies krijg je intensieve ondersteuning zodat je leert ook daadwerkelijk te integreren en zodat je jouw zielsmissie ook daadwerkelijk op de wereld kunt gaan zetten. Tussendoor krijg je opdrachten toegestuurd die je helpen om dieper inzicht te krijgen in jezelf en je missie. Deze sessies nemen zo’n 1,5 uur in beslag.

Het ook daadwerkelijk kunnen zijn wie je bent

Op dinsdag en donderdag ben ik de hele dag bereikbaar en mag je mij appen met al je vragen, als je ergens tegenaan loopt of als je even niet zo lekker in je vel zit. Dan sta ik voor je klaar om even met je te sparren.

Investering: € 1279 inclusief btw (voor particulieren)

Over Miriam

Mijn naam is Miriam Kimkes Energetisch Transformatie Coach voor iedereen die wil opstaan om uit die spirituele kast te komen!

In het kleine dorp waar ik ben opgegroeid, was het allerminst vanzelfsprekend om met je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Daar regeerde de mantra: ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’. Een afwijkende mening of buiten de maatschappelijke lijntjes kleuren werd snel veroordeeld, en wie zijn ambitie te duidelijk liet zien, werd al gauw bestempeld als arrogant.

Omdat ik niet buiten de groep wilde vallen ben ik me steeds meer gaan aanpassen aan mijn omgeving en langzaamaan kwam ik steeds verder af te staan van de persoon die ik echt was. Ik had een sterke overtuiging dat ik niet goed genoeg was, hield mezelf klein en was bang om afgewezen te worden.

Diep vanbinnen voelde ik dat ik veel meer potentie had, er moest toch meer zijn. Maar mijn angsten hielden me gevangen.

Totdat ik besefte dat mijn beperkende overtuigingen slechts illusies waren, waar ik zelf in was gaan geloven. Dat inzicht bracht zo’n bevrijding met zich mee, want het betekende dat ik er iets aan kon doen!

Stap voor stap transformeerde ik de delen die me weerhielden om echt mezelf te kunnen zijn. Zo veranderde ik van een kleine Calimero in een trotse giraffe die boven het maaiveld uitsteekt.

En ik kan je vertellen… boven het maaiveld is het echt een stuk aangenamer en heb je veel meer overzicht!

Het is zo’n verademing om mezelf volledig te laten zien met mijn spiritualiteit en dat ik daar nu anderen met mag helpen. De energie stroomt, ik kan vreugde van binnenuit ervaren en krijg complimenten van anderen dat ik zo straal en er goed uit zie. En nog een leuke bijkomstigheid… ik word ouder maar begin me steeds jonger te voelen.

Hoe zou het voor je zijn om je vleugels uit te slaan, jouw liefde te delen met de wereld en te creëren met alle kleuren die je in je hebt?