Hartactivatie

Hartactivatie

OPEN JE HART

 

Start de reis naar zelfliefde en innerlijke vrijheid

Gratis Hartactivatie

Wist je dat het hart meer informatie naar onze hersenen zendt dan andersom? Het elektrisch veld van het hart is zelfs 40 tot 60 keer sterker dan dat van de hersenen!

Vaak wordt de kracht van het hart onderschat, overschaduwd door onze neiging om te denken met ons hoofd.

We zijn zo gewend geraakt aan het analyseren en rationaliseren van elke situatie, in de hoop de beste beslissing te nemen. Wat we meestal vergeten is dat dit rationele keuzes zijn, waar ons hart niet altijd van opspringt.

En als gevolg daarvan verliezen we het contact met onze authentieke behoeften.

Als je diepe connectie met je hart aangaat, open je jezelf voor de fluisteringen van je intuïtie, laat je de stroom van zelfliefde door je heen gaan en voel je precies wat je nodig hebt.

Deze meditatie brengt je in afstemming met je hart en geest, het laat je ervaren wat het betekent om verbonden te zijn met je innerlijke wijsheid, omarmd door zelfliefde en gedreven door compassie.

Vraag nu de Gratis Hartactivatie aan en ontvang hem direct in je inbox.


  REVIEW

  “Wat heerlijk om je op de stem van Miriam mee te laten voeren en je hart te activeren. Het helpt me echt om even stil te staan bij mijzelf. Wat wil ik, wie ben ik. En als vanzelf voel ik zoveel warmte in mijn hart. Ik luister deze activatie vaker, en steeds krijg ik weer een mooi inzicht.”

  Liefs, Judith

  Over Miriam

  Mijn naam is Miriam Kimkes Energetisch Transformatie Coach voor lichtwerkers die uit die spirituele kast willen komen

  Een paar jaar geleden was ik totaal de weg kwijt. Ik was nog niet zo lang voor mezelf begonnen en mijn klantenstroom stagneerde al best snel. Ik werd overmand door angst om alles kwijt te raken nu er geen inkomen meer binnenkwam. Ik voelde aan alles dat ik nog niet op het juiste pad zat en uit pure wanhoop heb ik het universum om hulp gevraagd. En die kreeg ik!

  Opeens kreeg ik een sterkte drang om te gaan schrijven, alsof ik werd geleid door iets sterkers van binnenuit. Ik mocht waardevolle informatie over mezelf te ontvangen vanuit het oorspronkelijke veld als een download. De woorden komen als het ware door mij heen en komt tot uiting middels een brief die ik schrijf. De informatie die ik heb mogen ontvangen, heeft me in mijn kracht gezet, richting en vertrouwen gegeven. De tijd is nu gekomen dat ik deze waardevolle informatie ook voor anderen mag ontvangen en delen.

  Open je hart

   

  Het enige wat je te doen hebt is het helen van jouw innerlijke wonden en je hart te openen voor jezelf, zodat jouw liefde en levensenergie gaat stromen. Alles wie jij bent wordt helder, jouw leven ontvouwt zich en je krijgt vanzelf aangereikt wat je mag gaan doen op de wereld!

  Ontvang nu jouw gratis hartactivatie en start de reis naar zelfliefde en innerlijke vrijheid.