Liefdevolle Brief

De Liefdevolle Brief

READING

 

Krijg richting en inzichten voor de weg die jij mag bewandelen

De Liefdevolle Brief

De weg van transformatie kan aanvoelen alsof je op een stuurloos schip zit wat tegen de golven invaart.

Je kan je intens verdrietig voelen omdat jij je niet meer thuis voelt in jouw oude wereld.

Vanbinnen voel je dat je gedreven wordt door iets groters, dat je hier gekomen bent om bij te dragen en van betekenis kunt zijn voor aarde en de mensheid.

Je voelt aan alles dat je een andere weg hebt in te slaan, je staat op een kruispunt en weet niet meer of je nu rechtdoor, links of rechtsaf moet gaan.

Eén ding weet je zeker, terug naar het oude is geen optie!

Deze briefreading geeft richting en inzichten, zodat jij weer helderheid en vertrouwen mag gaan ervaren in de weg die je hebt te bewandelen.

REVIEW

“Als geen ander kan jij voelen tussen de dimensies door, welke boodschappen en zielsverlangens en manifestaties er zijn voor een ander vanuit pure liefde openheid en integriteit. Daar waar de ander mogelijk voorzichtig is met het toelaten van een kijkje in de ziel weet jij zoveel vertrouwen op te wekken dat dit niet alleen helend is voor de ander maar ook een voorwaarde voor openheid, liefde en verbinding en dat kun jij en ben jij.”

Liefs, Margaret

 

Hoe zou het voor je zijn

om je even te laten dragen en een zetje te krijgen in de goede richting?

om het even niet meer allemaal alleen uit hoeft te zoeken in je hoofd?

 

Lieverd, hoe fijn zou het zijn als je van binnenuit weer rust en vertrouwen kunt ervaren?

Deze intuïtieve reading zet jou weer in je kracht. Het geeft je vertrouwen bij het kiezen van de juiste richting en het bewandelen van jouw authentieke levenspad. Alles wat eerst zo troebel leek, wordt glashelder.

 

Wat mag je verwachten

Energetische verbinding

Tijdens het schrijven maak ik een diepgaande verbinding met het energieveld van de oorspronkelijke bron.

Afstemming op energieveld

Ik stem mij nauwkeurig af op jouw unieke energieveld om de meest waardevolle informatie te mogen ontvangen. Wanneer de energie begint te stromen, laat ik de woorden als het ware door mij heen komen, geleid door de oorspronkelijke bron.

Zuivering van informatie

Alleen de informatie die dient voor jouw allerhoogste potentieel wordt gedeeld, en het veld bepaalt wat er gedeeld mag worden. Alleen met jouw toestemming zal de informatie tot mij komen.

Inzichten en richting

De brief geeft jou inzichten in je zielsverlangen, het geeft richting en helderheid.

Zielsmissie bijdrage

De toekomst verandert voortdurend door de keuzes die jij maakt, daarom is deze reading ook geen voorspelling. Het geeft jou op liefdevolle wijze bepaalde inzichten die ondersteunend kunnen zijn aan jouw zielsmissie.

Het maken van de energetische brief duurt ongeveer één week, zodat de energie volledig tot mij kan komen en zich kan manifesteren in de woorden. Zodra de brief klaar is, stuur ik deze per mail naar je toe op gepersonaliseerd briefpapier.

Vervolgens nodig ik je uit voor een persoonlijke toelichting via Zoom, waar we 30 minuten de tijd nemen om de diepere betekenis van de boodschap te verkennen en eventuele vragen te bespreken.

Over Miriam

Mijn naam is Miriam Kimkes Energetisch Transformatie Coach voor iedereen die wil opstaan om uit die spirituele kast te komen

Een paar jaar geleden was ik totaal de weg kwijt. Ik was nog niet zo lang voor mezelf begonnen en mijn klantenstroom stagneerde al best snel. Ik werd overmand door angst om alles kwijt te raken nu er geen inkomen meer binnenkwam. Ik voelde aan alles dat ik nog niet op het juiste pad zat en uit pure wanhoop heb ik het universum om hulp gevraagd. En die kreeg ik!

Opeens kreeg ik een sterkte drang om te gaan schrijven, alsof ik werd geleid door iets sterkers van binnenuit. Ik mocht waardevolle informatie over mezelf te ontvangen vanuit het oorspronkelijke veld als een download. De woorden komen als het ware door mij heen en komt tot uiting middels een brief die ik schrijf. De informatie die ik heb mogen ontvangen, heeft me in mijn kracht gezet, richting en vertrouwen gegeven. De tijd is nu gekomen dat ik deze waardevolle informatie ook voor anderen mag ontvangen en delen.

Wil jij weten welke boodschap ik voor jou ontvang?

 

Vraag dan nu jouw persoonlijke brief reading aan en laat je meenemen op reis.

Investering: € 97