Over mij

JIJ MAG ZIJN

 

Hoe mooi zou het zijn als
jij mag creëren vanuit je
authentieke zelf met
alle kleuren
die je in je hebt?

Het werk van Transformatiecoach voelt als een roeping van mijn ziel

Mijn levensreis
Mijn wortels liggen in het prachtige land Libanon, waar ik geboren ben in de hoofdstad Beiroet, ook wel het Parijs van het Midden-Oosten genoemd. Als pasgeboren baby’tje ben ik van mijn biologische moeder gescheiden en hebben Nederlandse ouders mij geadopteerd toen ik 6 weken oud was. Ik ben opgegroeid in een klein dorp in de Provincie Groningen, waar ik één van de eerste geadopteerde kindjes was, met een andere afkomst.

Als opgroeiend geadopteerd meisje had ik altijd het gevoel dat ik anders was en niet bij de groep hoorde. Naar de buitenwereld gedroeg ik me alsof er niks aan de hand was, maar vanbinnen huilde ik en kon ik mijn plek niet vinden op deze wereld. Ik was heel onzeker, voelde me niet goed genoeg en vroeg me regelmatig af “wat doe ik hier op deze aarde, waar zoveel ellende is?”

Als kind had ik al een sterkte interesse gehad voor spiritualiteit, maar in de omgeving waar ik opgroeide was niemand daar mee bezig en stonden veel mensen er afkeurend tegenover.

Dit heeft als gevolg gehad dat ik mooie delen van mezelf ben gaan verstoppen uit angst voor veroordeling en afwijzing.

Mijn wake-up call

Als jong vrouw van ongeveer 30 jaar kwam ik uit een hele moeizame destructieve relatie. Dat was mijn wake-up call. Na die relatie realiseerde ik mij dat ik eigenlijk helemaal niet wist wie ik werkelijk was, waar ik voor stond en ik durfde mijn eigen plek niet in te nemen. Uit angst voor afwijzing was ik steeds bezig om te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Ik leefde het leven niet maar stond op een overlevingsmodus, waardoor ik de connectie met mezelf was kwijtgeraakt. Dit was de eerste belangrijk stap in mijn bewustzijnsontwikkeling.

Mijn Groeiproces

Zodoende kwam ik in 2010 bij een spirituele psychotherapeute terecht en zij was de eerste die mij erop attendeerde dat mijn grootste blokkade/trauma terug te herleiden was naar mij adoptie. Ik had een angstige hechtingsstijl ontwikkelt en om mezelf te beschermen was ik volledig in mijn hoofd gaan leven. Daarna ging er een wereld voor mij open en is mijn ontwikkeling in een stroomversnelling gegaan.

Ik heb diverse opleidingen mogen volgen op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, coaching sessies gevolgd en ben ik in de wereld van transformatie gestapt.

Stap voor stap heb ik mijn geconditioneerde lagen mogen afpellen, ben ik dwars door de pijn heen gegaan en kan ik nu mijn authentieke zelf weer ervaren. Het mooie licht in mij wat ik jarenlang heb verstopt mag ik nu weer laten schijnen.

Door de jaren heen heb ik geleerd om mijn intuïtie te volgen en me niet meer te laten leiden door de druk van de maatschappij, of verwachtingen van mijn omgeving. Trouw zijn en blijven aan mezelf is daarin essentieel, dat betekent voor mij dat ik datgene doe wat mij innerlijke sparkel geeft en ik wil uitdragen aan de rest van de wereld.

Mijn professionele achtergrond

De afgelopen jaren heb ik mezelf mogen ontwikkelen op zowel op persoonlijk als professioneel gebied. Ik heb 14 jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en overheid, als HR-adviseur, leidinggevende, trainer en coach. Het coachende aspect van de functie, daar lag echt mij passie. Daarom ben ik in 2021 ben ik gestart met mijn coachpraktijk als energetisch coach. Al snel kwam ik tot de ontdekking dat ik nog niet helemaal op mijn pad zat, er ontbrak nog iets. Zodoende ben ik de opleiding gaan volgen tot Transformatie Coach aan de Bridgeman Academy. Dit voelde als thuiskomen!

Als Transformatie Coach ga ik dat stapje dieper, het stopt niet bij het zien en aanraken van de pijn. Het issue wordt bij de wortel beetgepakt en als het ware uit het lichaam verwijderd, waardoor er echte heling kan ontstaan.

Mijn zielsmissie

Door de lessen die ik geleerd heb tijdens mijn eigen innerlijke reis, is het mijn missie om anderen te begeleiden in het afpellen van hun geconditioneerde lagen, waardoor zij hun authentieke zelf weer mogen ervaren en voelen wat zij hier echt te doen hebben op de wereld.

Wat ik gun het jou dat je uit die spirituele kast mag komen, jouw waarheid mag spreken en je mooie licht kan laten zien aan de wereld.

Mijn visie: Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens volledig in vrijheid kan leven door uit je eigen gecreëerde gevangenis te stappen en te vertrouwen op het proces wat zich aandient.

Wat kan ik intens genieten als ik zie dat mensen dwars door de pijn hun innerlijke licht weer vinden en ik mijn steentje hieraan bij mag bijdragen, zodat we samen kunnen bouwen aan die nieuwe wereld.

4

Hoe zit mijn privéleven er nu uit

De afgelopen 12 jaar heb ik mogen genieten van het mooie Amsterdam, waar ik samenwoon met mijn lieve vriend Michael. Terwijl ik dit schrijf staat er een nieuw avontuur op ons te wachten, want we gaan op korte termijn verhuizen naar Den Haag. Het is een bewuste keuze geweest om ergens te gaan wonen in een wat rustigere omgeving, met minder prikkels. Verandering van omgeving zorgt ook weer voor nieuwe impulsen en inspiratie.

Het leven is er ook vooral om geleefd te worden en de dingen te doen waar je van oplaadt en plezier uithaalt. Op nummer 1 staan mijn vrienden, zij zijn als familie, ik noem ze ook wel mijn zelfgekozen spirituele familie. Het geeft mij energie om tijd met ze door te brengen, fijne gesprekken te voeren, samen te lachen en elkaar te steunen tijdens moeilijke momenten.

23
25

Verder houd ik heel erg van…

Gezond en lekker koken en natuurlijk opeten samen met mijn vrienden.

Sporten doe ik graag om in goede conditie te blijven en voor mentale gezondheid.

Hardlopen in de natuur is een bezigheid wat me ontzettend veel rust geeft. Tijdens het hardlopen gaat mijn creativiteit stromen en kom ik op allerlei nieuwe ideeën.

Voor de ontspanning ga ik graag samen met Michael naar de sauna en laat me lekker verwennen met een massage.

Goede muziek, lekker dansen en een feestje op z’n tijd daar ga ik ook echt op aan!

Als mens ben ik sociaal, actief, ondernemend, verbindend, positief, vind het leuk om anderen te verrassen en ik sta dag en nacht klaar voor de mensen die dicht bij me staan.

Genoeg over mij 😉

Natuurlijk ben ik ook heel benieuwd naar jou, wie jij bent als mens, waar jij blij van wordt en wat je inspireert. Wat zijn jouw angsten, blokkades en overtuigingen die jou in de weg staan om in jouw volle potentieel gaan staan? Hoe komt het dat jij nog niet jouw mooie licht aan de wereld durft te laten zien?

Achter de pijn zit het goud en ik help je graag om jouw geconditioneerde lagen af te pellen, zodat jij uit je schaduw kunt stappen en in je licht mag gaan staan.

Wil je gratis en vrijblijvend eens met me sparren? Vul dan onderstaand formulier in.