Over Mij

Hoe mooi zou het zijn als jij de keuzes maakt vanuit je hart, zodat jij volop mag genieten!

Over Mij

Mijn levensreis

Mijn wortels liggen in het prachtige land Libanon, waar ik geboren ben in de hoofdstad Beiroet, ook wel het Parijs van het Midden-Oosten genoemd. Als pasgeboren baby’tje ben ik van mijn biologische moeder gescheiden en hebben Nederlandse ouders mij geadopteerd toen ik 6 weken oud was. Ik ben opgegroeid in een klein dorp in de Provincie Groningen. De mensen in het dorp waren daar nog helemaal niet bekend met het fenomeen adoptie, waardoor ik me nooit helemaal geaccepteerd heb gevoeld. Als opgroeiend hoogsensitief geadopteerd meisje voelde ik mij niet op mijn plek in de wereld. Ik was heel onzeker, had een sterk gevoel van afwijzing, raakte snel overprikkeld en ik voelde me niet goed genoeg.

Als jonge vrouw van ongeveer 30 jaar kwam ik uit een hele moeizame destructieve relatie. Dat was mijn wake-up call. Na die relatie realiseerde ik mij dat ik eigenlijk helemaal niet wist wie ik werkelijk was, waar ik voor stond en ik durfde mijn eigen plek niet in te nemen. Uit angst voor afwijzing was ik steeds bezig om te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Ik leefde het leven niet maar stond continu op een overlevingsmodus, waardoor ik de connectie met mezelf was kwijtgeraakt. De bewustwording hiervan was de eerste belangrijk stap in mijn persoonlijke ontwikkeling…

 

Mijn groeiproces

Het geadopteerd zijn en mijn hoogsensitiviteit hebben mij in het hier en nu veel groei en ontwikkeling gebracht. Door de connectie te maken met mijn lijf, te ontdekken wat echt voelen is en de diepere lagen van de pijn op te zoeken heb ik mijn grootste kracht ontdekt. Dat is zelfacceptatie! Doordat ik teruggegaan ben naar de kern van mijn bestaan weet ik nu wie ik echt ben, dat ik net zoveel waard ben als een ander en dat ik er mag zijn!

Door de jaren heen heb ik geleerd om mijn eigen pad te kiezen en me niet meer te laten leiden door de druk van de maatschappij, of verwachtingen van mijn omgeving. Trouw zijn en blijven aan mezelf is daarin essentieel, dat betekent voor mij dat ik datgene doe wat mij innerlijk drijft ven wil uitdragen aan de rest van de wereld. 

 

Mijn rugzak

De afgelopen jaren heb ik mezelf mogen ontwikkelen op zowel op persoonlijk als professioneel gebied. Ik heb 12 jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en overheid, als leidinggevende, trainer en coach. Daarnaast heb ik mogen leren tijdens mijn eigen levensreis, wat ook met vallen en opstaan is gegaan. Vooral van de hobbels heb ik veel geleerd, waardoor ik de sprong in het diepe heb gemaakt en mijn eigen onderneming ben gestart.

Met alle ervaring die ik in mijn rugzag heb zitten, kan ik jou leren hoe jij echt kan leven vanuit je innerlijke verlangen in je werk en leven. Waardoor je als bewuste professional datgene kan doen wat jou vreugde, vervulling en energie geeft!

Loopbaan Coaching professionals

Als anderen vragen wat ik doe, dan vertel ik

Ik begeleid bewuste professionals, die een sterke innerlijke drang voelen om te leven vanuit hun hart, maar waarbij dat nog niet lukt uit angst om te falen. Ik leer ze hun innerlijke verlangens helder te krijgen, zodat zij het leven krijgen waar hun hart sneller van gaat kloppen.

Mijn Passie Missie & Visie

De passie die ik heb voor mijn werk komt voort vanuit mijn kernwaarden: authenticiteit, vrijheid, helderheid, verantwoordelijkheid en verbondenheid.

Door de lessen die ik heb geleerd tijdens mijn innerlijke reis, is het mijn missie om anderen te begeleiden in het proces van denken naar voelen, zodat zij weer in contact mogen komen met het hart en het leven kunnen leiden vanuit hun innerlijke kern.

Mijn visie: Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens volledig in vrijheid kan leven door uit het denken te stappen en te leren hoe je in verbinding kan blijven met je innerlijke kern.

Wat het vuur in mij elke dag weer laat branden, als ik zie dat mensen hun zielsmissie leven en ik mijn steentje hieraan bij mag bijdragen om onze wereld een stukje mooier en liefdevoller te maken.

Energetisch therapeut voor professionals

Wat maakt mijn coachingstraject uniek

Het meest belangrijke om echt die stap te kunnen zetten naar jouw droomleven is;

Een duidelijke structuur in behapbare stappen, dit geeft overzicht, rust en helderheid. Hierdoor werk je ook echt toe naar een concreet resultaat. Er zit een logische opbouw in het programma waarin je eerst gaat ontdekken…

Wie ben jij in je kern?

Waar word jij zielsgelukkig van?

Wat is jouw innerlijke verlangen, jouw zielsmissie?

Daarna gaan we samen kijken wat er nodig is om de juiste stappen te kunnen zetten naar jouw droomleven. Hieruit komen concrete acties waarbij ik je zal helpen om deze te integreren in je leven.

Naast de basisstructuur werk ik met wat er op dat moment aanwezig is en gezien wil worden. Daarvoor gebruik ik mijn heldervoelende vermogen, waarmee ik met jou meereis tijdens de sessie. Op die manier voel ik wat er op dat moment nodig is, waardoor jij sneller resultaat boekt omdat er minder stappen nodig zijn in het proces.

In mijn programma combineer het spirituele met het aardse, beide aspecten zijn even belangrijk om dromen concreet te kunnen maken.

Energetisch loopbaan coach

Wil weten hoe je het leven kan leiden waar jij echt zielsgelukkig van wordt?

 

Als je dit herkent:

  1. Je voelt frustratie omdat je diep vanbinnen weet dat je niet de keuzes maakt die goed voor jou zijn.
  2. Met jouw kwaliteiten heb je de wereld heel veel te bieden, maar uit angst om te falen blijf je hangen in de oude situatie.
  3. Je werkt ontzettend hard, je hebt het goed voor elkaar, maar toch mist er iets,  je voelt je leeg en hebt niet het vreugdevolle gevoel waar je naar op zoek bent.
Vraag dan een gratis doorbraaksessie aan met mij! Elke maand geef ik 4 sessies weg.

Durf jij de eerste stap je te zetten naar verandering en wil jij kans maken op deze gratis doorbraaksessie? Klik dan op de onderstaand button. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Ik kijk uit naar je reactie!