Mireille Sampimon

Mijn werk kostte me elke dag meer energie terwijl ik er steeds minder voldoening van kreeg. Daar wilde ik wel verandering in brengen, maar ik wist niet hoe.

Dankzij Miriam heb ik ontdekt dat het werk dat ik deed niet goed aansloot bij mijn persoonlijkheid en bij de dingen die ik belangrijk vind in het leven (mijn kernwaarden). En dat ik daarom zo veel energie kwijtraakte en er weinig voor terugkreeg.

Ze heeft me ook geleerd om mijn grenzen te leren herkennen en ze vervolgens ook te bewaken. En om niet bang te zijn dat andere mensen me daarom dan niet leuk meer vinden. Want altijd maar doen wat anderen van je verwachten, kost ook ontzettend veel energie.

Door het traject dat ik met Miriam gedaan heb, ben ik geestelijk veel sterker geworden. Ik vertrouw meer op mezelf en neem mijn gevoelens serieuzer. Daar heb ik zowel zakelijk als privé nog elke dag profijt van.

Ben je op zoek naar een coach die ontzettend positief is en tegelijkertijd niet bang is om je kritische vragen te stellen? Dan moet je echt met Miriam samenwerken.